Coffea Circulor (SWE)

circulor

Príbeh Coffea Circulor sa datuje už od roku 1998. Firma však nezačala pražením kávy. Začala  terénnymi prácami v Keni na kávových farmách. Pestovatelia kávy sa podelili o svoje príbehy o obchode s kávou a oni sa im iba snažili pomôcť. Cieľom Coffea Circulor je pestovať, spracovávať a pražiť zmyselné kávy. Ci už je to na majstrovstvách sveta Baristov alebo majstrovstvách sveta v príprave filtrovanej kávy. Spočiatku sa káva od ich priateľov farmárov pražila na mori v jedinečnom prostredí: na ostrove s majákom Store Torungen na južnom pobreží Nórska. Zaujímvaosťou je že ich dvakrát musela zachraňovať nórska pobrežná stráž v hlbokej hmle počas chladnej zimnej noci. Tak museli presunúť pražiareň na breh. Ako sami hovoria „Naše pražiace a výskumné laboratórium, ktoré získalo viacero ocenení, dnes obohacuje ľudí o lepšie pochopenie životného cyklu produktu a dôsledkov rozhodnutí, ktoré sa robia v každodennom živote.

Zoradiť produkty